Kalorielet
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hot pot med borlotti bønner
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Olie
Løg
½ stk
Bønner
1 dåse
Hvidløg
1 fed
Babyspinat
50 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grill-ost
250 g
Æg
2 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 593 kcal
- Fedt: 31 g
- Kulhydrater: 36 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg og steg det på en pande ved medium varme til de er klare.
Sigt væden fra bønnerne og kom dem på panden sammen med tomat, spinat, ½ tsk sukker og lidt salt. Lad det koge op og skru ned til middel varme, så det bare simrer.
Skær osten i skiver og steg dem på en særskilt pande i lidt olie ved høj varme.
Slå æggene forsigtigt ud i panden og lad den stå ved svag varme i 5-6 min. til æggehviderne er faste. Skyl og hak persille groft.
Servér hot pot med stegt ost og hakket persille på toppen.
Håber maden smager!