Grov tærte med to slags kartofler, rødløg og blåskimmelost
Vegetar
3 dages holdbarhed

Grov tærte med to slags kartofler, rødløg og blåskimmelost

3.63 (70)
Under 45 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Bagekartoffel
1 stk
Sød kartoffel
1 stk
Hvidløg
1 fed
Tærtedej grov
275 g
(Gluten, Hvede)
Æg
2 stk
(Æg)
Letmælk
1 dl
(Mælk, Laktose)
Timian
½ pose
Blåskimmelost
75 g
(Mælk, Laktose)
Rødløg
½ stk
Salatmix Toscana
100 g
Gulerod
2 stk
Balsamico vinaigrette
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1067 kcal
  • Fedt: 64 g
  • Kulhydrater: 94 g
  • Protein: 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skræl begge slags kartofler og skær i små tern 1x1 cm. Kom ternene i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Pil og pres hvidløg og kom det i gryden. Kog ca. 10 min. til de møre, men stadig med struktur. Hæld vandet fra og dryp af i en sigte.
 Rul tærtedejen ud i en smurt tærteform på 20-24 cm. Pisk æg sammen med mælk og timian. Smag til med salt og peber. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet i tærteformen og hæld æggeblandingen over. Smuldr osten ud over tærten. Pil løg, skær i skiver og fordel på toppen. Bag tærten i 30 min. Stik i den med en kødnål eller spids kniv og tjek om den er gennembagt. Tag tærten ud og lad den gerne dampe af i 5 min.
 Riv gulerødderne groft og bland med salatmix i en skål. Vend med vinaigrette.
Servér tærten med salat til.
Håber maden smager!