5 dages holdbarhed
Tun quesadilla med cheddar og salat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Tun i vand
2 dåse
Majskerner
140 g
Rødløg
½ stk
Bladselleri
½ stilk
Purløg, frisk
1 pakke
Mayonnaise
1½ spsk
Persillade
1 pose
Revet cheddar
100 g
Tortilla-wrap
4 stk
Salatblanding
100 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 826 kcal
- Fedt: 36 g
- Kulhydrater: 60 g
- Protein: 65 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hæld væden fra tun og majs. Pil rødløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær i små tern. Klip eller hak purløg fint. Kom halvdelen af majsene i en skål sammen med tun og grøntsagerne og bland godt sammen med mayonnaise, krydderi, revet ost, lidt salt og peber.
Varm en pande op. Læg tortillas ud på bordet, fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden del over, så de bliver til halvmåner. Løft dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved mellemhøj varme 2-3 min. på hver side eller til de har fået farve.
Bland salaten med resten af majsene og vend med vinaigrette.
Skær quesadillas over på midten og servér med majssalat.
Håber maden smager!