Oksestrimler med bønner og syltet rødløg
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Oksestrimler med bønner og syltet rødløg

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Serveret i tortilla med guacamole

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Mango
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Koriander
1 drys
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Strimler af oksekød
275 g
Mexico mix-krydderi
1+½ tsk
(Selleri)
Kidneybønner
½ dåse
Avocado
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Syltede rødløg
½ glas
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 758 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 95 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i mikroovn, så skal du ikke tænde ovnen.
 Skræl og skær mangoen i små tern. Skær agurk i små tern. Hak koriander groft og chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Bland det hele og smag til med lime, salt og peber.
 Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr. stk uden stanniol.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kødet i ca. 3 min. så det får lidt farve. Tilsæt 1 tsk mexico-mix og bønner uden væde og varm igennem. Smag til med lidt salt og peber.
 Del avocado og fjern sten og skal. Blend avocado og hvidløg med en stavblender. Smag til med limesaft, mexico-mix, salt og peber.
Fyld tortillaerne med kød, salsa, syltede rødløg og guacamole.
Håber maden smager!