3 dages holdbarhed
Pizza med rejer og grønkål
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
- Mel
Pizzadej
400 g
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Snittet grønkål
150 g
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
Pizzasauce
1½ dl
Revet ost
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 878 kcal
- Fedt: 21 g
- Kulhydrater: 117 g
- Protein: 56 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.
Tag dejen ud af køleskabet ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en stegepande op med lidt olie og steg begge dele 1 min. Kom grønkål på og steg videre i 2 min. Tilsmag med salt og peber.
Hak rejer groft og sæt dem til side.
Rul dejen ud på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir. Fordel tomatsovs på bunden, derefter grønkålen og drys med ost. Kom til sidst rejerne over hele pizzaen. Bag den i 10-12 min. Dryp lidt olivenolie over pizzaen, når den er færdig.
Håber maden smager!