Kalorielet
Vegetar
4 dages holdbarhed
Toskansk gnocchi med spinat
3.51 (86)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Rødløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Cherrytomater
125 g
Babyspinat
100 g
Basilikum, frisk
½ pakke
Tanelli ost
2 pakke
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Madlavningsfløde
1¼ dl
Gnocchi
500 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 525 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 88 g
- Protein: 18 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Pil og hak rødløg og hvidløg. Skær tomaterne i halve. Skyl spinat og basilikum. Hak basilikum groft. Riv osten.
Kom lidt olivenolie på en pande med høj kant og steg løg og hvidløg i ca. 2 min. uden det tager farve. Tilsæt tomater, spinat og timian/rosmarin blanding. Kom fløde ved og lad det koge i ca. 2 min.
Kom gnocchi i det kogende vand og kog 2-3 min. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
Kom gnocchi på panden sammen med halvdelen af osten og basilikum og lad det koge op. Justér evt. saucens tykkelse med lidt kogevand. Smag til med salt og peber.
Servér toskansk gnocchi og drys med resten af osten.
Håber maden smager!