Budget
Budget
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Pulled chicken
med sweet potatoes3.54 (179)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Sød kartoffel
3 stk
Hvidløg
2 fed
Pulled chicken
250 ca-g
Tanelli ost
1 pakke
Hvidvinseddike
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Tomat
1 stk
Røget chili
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 630 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 47 g
- Protein: 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skræl de søde kartofler og skær i ca. 1 cm tykke skiver. Kom dem i et ovnfast fad og vend med lidt olie, presset hvidløg, salt og peber. Bag dem i ovnen ca. 15 min. til de er møre.
Kom kyllingen med væde i et andet ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt det i ovnen, når der er 10 min. tilbage af kartoflernes bagetid.
Riv osten over de bagte søde kartofler og bag 2 min. yderligere, så osten smelter.
Pisk 2 spsk olie med vineddike og smag til med salt og peber. Kom salaten i en skål og vend dressingen i. Skyl og skær tomat i både og kom dem oven på salaten.
Tag kyllingen ud af ovnen og riv det fra hinanden med 2 gafler. Bland med røget chili og servér med søde kartofler og salat.
Håber maden smager!