Laktosefri
5 dages holdbarhed
Panang karry med mør oksetykkam
og risNy opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Stærk Thai panang med super mørt oksetykkam og grønt. Serveret med ris.
Stærk Thai panang med super mørt oksetykkam og grønt. Serveret med ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Soja·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Vand
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Basmatiris
135 g
Skalotteløg
2 stk
Rød peber
1 stk
Rød karrypasta
1 spsk
Mel
1 tsk
Kokosmælk
2 dl
Vand
½ dl
Fiskesauce
1 tsk
Sukker
1 spsk
Sojasauce
½ spsk
Oksesteg af tykkam
300 g
Koriander, frisk
½ pakke
Lime
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 850 kcal
- Fedt:
- 44 g
- Kulhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Retten er stærk, hvis man ønsker den mildere, skal der halveres på mængden af karry pasta.
Kog risene som anvist på posen.
Pil skalotteløg og skær i skiver. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i tern. Varm en gryde op med lidt olie og steg den røde karry 1-2 min. Tilsæt skalotteløg og peberfrugt og steg videre et par min. Tilsæt mel og rør det sammen. Hæld kokosmælk og vand i og tilføj fiskesauce, sukker, soja og kødet. Lad det småkoge i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Hak koriander groft og skær lime i både. Servér karryen med ris og limebåde og drys koriander over til sidst.
Håber maden smager!