Krydrede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager
1 dages holdbarhed

Krydrede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
11 Ingredienser
Forrygende orientalske fiskefrikadeller. De er krydrede uden at være stærke. Serveres med sauterede grøntsager vendt med kokosmælk og grove ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Fuldkornsris
200 g
Luksusfars af torskefisk
400 g
(Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
Rød karrypasta
1 tsk
(Krebsdyr, Fisk)
Ingefær
10 g
Kokosmælk
1 dl
Purløg
1 drys
Solo hvidløg
¼ stk
Rødløg
1 stk
Spidskål
½ stk
Citron
½ stk
Hakkede peanuts
30 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 891 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 117 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Skræl og riv ingefær. Klip purløg fint. Bland fiskefarsen med karrypasta, halvdelen af ingefæren, 1-1½ spsk kokosmælk og purløg.
Steg dellerne på en slip-let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min. på hver side.
Hak imens hvidløg fint. Skræl løg og skær i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og resten af ingefæren 1 min. Tilsæt løg og spidskål og sautér til det falder sammen.
Tilsæt resten af kokosmælken og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Drys med peanuts over de sauterede grøntsager og servér med fiskedeller og kogte ris.
Håber maden smager!