Hvid fisk med sennepslåg, rødbedesalat og groft brød
2 dages holdbarhed

Hvid fisk med sennepslåg, rødbedesalat og groft brød

Ny opskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Sennep og rødbeder klæder hvid fisk rigtig godt, her får du denne lækre fisk i en nem og smagfuld udgave med sennepslåg i ovnen, og en skøn salat med rødbeder. Serveres med lunt brød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Rødbeder
500 g
Mørksejfilet
300 g
(Fisk)
Sennep
1½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Rucola salat
50 g
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Brød
2 stk
(Havre, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
639 kcal
Fedt:
29 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Dæk rødbederne med vand i en gryde tilsat salt og kog ca. 25 min. alt efter størrelse. Stik i dem med en lille kniv for at mærke om de er møre.
Smør et ildfast fad med olie og læg fisken i fadet. Rør 1½ spsk sennep og 1 dl creme frisk sammen, smag til med salt og peber og fordel blandingen over fisken. Bag fisken i ovnen ca. 15-20 min.
Skyl rucola. Bland hvidvinseddike, 1½ spsk olivenolie, salt og peber til en dressing.
Lun brødet med i ovnen de sidste 5 min.
Hæld vandet fra rødbederne og skyl i koldt vand. Fjern skrællen med en kniv (den smutter nemt af), skær i ½ cm tykke skiver og fordel i et fad. Vend med dressingen og drys med rucola.
Servér fisken med rødbedesalat og lunt brød.
Håber maden smager!