Cremet pasta med squash og citronglaseret kylling
5 dages holdbarhed

Cremet pasta med squash og citronglaseret kylling

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Squash
½ stk
Rød peber
½ stk
Citruskrydderi
½ pakke
Madlavningsfløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Tanelli ost
2 pakke
(Mælk, Laktose)
Basilikum, frisk
1 pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 739 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Pil løg og hvidløg. Hak begge dele fint. Skyl squash og peberfrugt og skær i grove tern.
 Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg løg og hvidløg i 1 min. uden det tager farve. Tilsæt squash og steg i 2 min. Kom madlavningsfløde på og kog uden låg ved medium varm i 5 min. Riv osten og tilsæt halvdelen til saucen. Kom basilikum i og blend saucen med en stavblender. Tilføj peberfrugt til sidst og smag til med salt og peber.
 Varm en stegepande med lidt olivenolie. Steg kyllingen ved høj varme ca. 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber. Pres citron og kom saften på panden. Lad det kog ind og vend kyllingen undervejs til de er glaseret.
 Bland pastaen i saucen og servér med kyllingen til. Drys med resten af osten.
Håber maden smager!