Fusion
Vegetar
4 dages holdbarhed
Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.
Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olivenolie
- Salt
Nudler
200 g
Lime
½ stk
Sojasauce
1½ spsk
Aubergine
1 stk
Koriander
1 drys
Rødløg
½ stk
Granatæble
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Babyspinat
50 g
Salatost i blok
75 g
Sesamfrø
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 606 kcal
- Fedt: 9 g
- Kulhydrater: 109 g
- Protein: 22 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne, for at fremhæve smagen.
Kog nudlerne i rigeligt vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og skyl i koldt vand.
Bland limesaft, soja og ½ spsk sukker i en skål.
Skær aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Skyl og hak koriander. Pil løg og skær i skiver. Del granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål med bagsiden af en ske.
Varm lidt olivenolie i en wok eller stegepande og steg aubergine i ca. 5 min. på høj varme til de får lidt farve. Tilsæt presset hvidløg og steg videre i 1 min. Krydr med lidt salt.
Tilsæt spinat, rødløg, de drænede nudler og saucen til auberginen. Lad det koge op og drys med koriander og sesamfrø, se TIP.
Servér nudelwok toppet med smuldret salatost og granatæblekerner.
Håber maden smager!