Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost

Fusion

Vegetar
4 dages holdbarhed

Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olivenolie
  • Salt
Nudler
200 g
(Gluten, Hvede)
Lime
½ stk
Sojasauce
1½ spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Aubergine
1 stk
Koriander
1 drys
Rødløg
½ stk
Granatæble
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Babyspinat
50 g
Salatost i blok
75 g
(Mælk, Laktose)
Sesamfrø
1 spsk
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 606 kcal
  • Fedt: 9 g
  • Kulhydrater: 109 g
  • Protein: 22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne, for at fremhæve smagen.

Kog nudlerne i rigeligt vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og skyl i koldt vand.
 Bland limesaft, soja og ½ spsk sukker i en skål.
Skær aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Skyl og hak koriander. Pil løg og skær i skiver. Del granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål med bagsiden af en ske.
 Varm lidt olivenolie i en wok eller stegepande og steg aubergine i ca. 5 min. på høj varme til de får lidt farve. Tilsæt presset hvidløg og steg videre i 1 min. Krydr med lidt salt.
 Tilsæt spinat, rødløg, de drænede nudler og saucen til auberginen. Lad det koge op og drys med koriander og sesamfrø, se TIP.
Servér nudelwok toppet med smuldret salatost og granatæblekerner.
Håber maden smager!