Onepot fuldkornspasta med kylling, bacon og fennikel
5 dages holdbarhed

Onepot fuldkornspasta med kylling, bacon og fennikel

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Fennikel
½ stk
Bacon
75 g
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Piskefløde
1¼ dl
(Mælk, Laktose)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 891 kcal
  • Fedt: 41 g
  • Kulhydrater: 72 g
  • Protein: 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver.
 Kom bacon i en stor gryde og svits sammen med løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, krydderiblanding, kylling, fløde, 4 dl vand. Lad det hele småkoge under låg i 16-18 min. Smag til med salt og peber.
 Riv osten groft eller skær i tynde flager. Skyl og hak persille groft. Drys begge dele over retten og servér.
Håber maden smager!