Citronstegt kotelet med selleri-remoulade

Grill

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Citronstegt kotelet med selleri-remoulade

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Dejlig svinekotelet med frisk smag af citron sammen med ristede svampe og smørstegt broccoli, bagte kartoffelbåde og en frisk selleri-remoulade giver et dejligt mættende aftenmåltid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Smør
  • Salt
  • Peber
Citron
½ stk
Rødløg
½ stk
Broccoli
1 stk
Markchampignon
75 g
Kartofler
400 g
Creme fraiche
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Knoldselleri
½ stk
(Selleri)
Æble
½ stk
Herbes de Provence
½ spsk
Kotelet
2 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 770 kcal
  • Fedt: 43 g
  • Kulhydrater: 50 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Brug gerne stokken på broccolien.
 Rens champignon og skær i kvarte. Steg dem på en tør pande 4-5 min. Tilsæt lidt smør det sidste min. af tilberedningstiden. Du kan også stege det i en folieform på grillen. Tag dem af varmen. Panden skal bruges igen.
 Skær kartoflerne i halve og bland med lidt olie, salt og peber. Grill: Pak dem ind i stanniol og grill på direkte varme under låg ca. 20 min. Hold øje med dem, da temperaturen kan variere meget. Ovn: Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15-20 min.
 Bland creme frisk med sennep og citronsaft. Skræl sellerien og riv den groft på et rivejern. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Bland begge dele i dressingen. Smag til med salt.
 Kom lidt smør på panden fra svampene og steg løg og broccoli 4-5 min. Smag til med salt og peber.
 Bland ½ spsk smør, citronskal og krydderi Grill: Steg koteletterne ved direkte varme 3-5 min. på hver side og vend dem derefter i citronsmøret på et fad. Pande: Varm lidt olie op og steg koteletterne lige som på grill. Kom smøret ved det sidste minut af stegetiden. Øs kryddersmørret godt over kødet og kom de stegte svampe ved.
Servér koteletter med stegte svampe, broccoli og løg, bagte kartofler og selleri-remoulade.
Håber maden smager!