Laktosefri
5 dages holdbarhed
Mezze manichei tomatsauce med oksetykkam
oliven og basilikumNy opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Denne ret er inspireret af en italiensk opskrift, man typisk spiser om søndagen med hele familien.
Denne ret er inspireret af en italiensk opskrift, man typisk spiser om søndagen med hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Pasta
200 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Oliven
½ pose
Oksesteg af tykkam
300 g
Cherrytomater
½ dåse
Oregano
½ tsk
Timian
½ tsk
Basilikum, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 788 kcal
- Fedt:
- 33 g
- Kulhydrater:
- 78 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem 1 dl kogevand inden du hælder vandet fra.
Pil og hak løg fint. Sigt oliven og hak groft. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg ca. 2 min.
Tilsæt drænet oksetykkam og steg med i 1 min. Tilsæt dåsetomater, oregano, timian, salt og peber. Lad det småkoge i 10 min. Vend oliven i og smag til.
Hak basilikum groft. Bland den kogte pasta med tomatsaucen og lidt pastavand. Servér med basilikum på toppen.
Håber maden smager!