Hurtig fuldkornspasta med fennikel og kapers
Vegetar
4 dages holdbarhed

Hurtig fuldkornspasta

med fennikel og kapers
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
13 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. One pot pasta i cremet sauce med squach, fennikel, blegselleri og kapers.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Hvidløg
1 fed
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Piskefløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Hakkede tomater
1 dåse
Tomatpuré
1 pakke
Fennikel
½ stk
Squash
½ stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Kapers
½ glas
Basilikum, frisk
1 pakke
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 807 kcal
  • Fedt: 38 g
  • Kulhydrater: 90 g
  • Protein: 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil hvidløg og pres det. Skyl fennikel, bladselleri og squash. Skær det hele i grove stykker ca. 3x3 cm.
 Kom alle grøntsagerne i en gryde. Tilsæt pasta, hakkede tomater, tomatpuré, piskefløde, kapers med ½ spsk lage, 1½ dl vand, salt og peber. Bring i kog og lad det koge i 15-20 min under låg ved medium varme til pastaen er så al dente du ønsker den. Rør i gryden et par gange undervejs. Spæd til med lidt vand, hvis det bliver for fast. Pluk basilikum ned i til sidst.
 Riv osten og drys den over pastaen. Bland balsamico med ½ spsk olivenolie og vend i salaten.
Håber maden smager!