Vegetar
4 dages holdbarhed
Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.
Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
Fuldkornsnudler
250 g
Lime
½ stk
Sojasauce
1½ spsk
Aubergine
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Rødløg
½ stk
Granatæble
½ stk
Salatost i kryddermarinade
100 g
Hvidløg
1 fed
Babyspinat
50 g
Sesamfrø
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 716 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 95 g
- Protein: 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne, for at fremhæve smagen.
Kog nudlerne i rigeligt vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og skyl i koldt vand.
Bland limesaft, soja og ½ spsk sukker i en skål.
Skær aubergine i tern på ca. 1½ cm. Skyl og hak koriander. Pil løg og skær i skiver. Del granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål med bagsiden af en ske.
Varm lidt olie fra osten i en wok eller dyb (sauté)pande og steg aubergine ca. 5 min. på høj varme til de får lidt farve. Tilsæt presset hvidløg og steg videre et par min. Krydr med lidt salt.
Tilsæt spinat, rødløg, nudler og sauce til auberginen. Lad det koge op og drys med koriander og sesamfrø, se TIP.
Tag osten op af marinaden og mos det let med en gaffel. Servér nudelwok toppet med smuldret salatost og granatæblekerner.
Håber maden smager!