Cremet safranpasta med grillost, fennikel og forårsløg
Vegetar
5 dages holdbarhed

Cremet safranpasta med grillost, fennikel og forårsløg

3.76 (76)
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Mel
  • Salt
  • Peber
Skalotteløg
½ stk
Chiliflager
¼ tsk
Safran
1/10 pose
Solo hvidløg
¼ stk
Hvidvinseddike
1 tsk
(Svovldioxid)
Fløde
1¼ dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
½ terning
(Selleri)
Forårsløg
2 stk
Fennikel
½ stk
Grill-ost
125 g
(Mælk, Laktose)
Frisk pasta
200 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 775 kcal
  • Fedt: 41 g
  • Kulhydrater: 71 g
  • Protein: 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hak løget fint. Kom lidt smør i en lille gryde og steg løg uden det tager farve. Tilsæt safran, presset hvidløg og chili TIP: Du kan selv justere på mængden af chili, hvis du ønsker at den ikke er så stærk. Steg videre ca. 1 min. Tilsæt 1 tsk mel og rør rundt. Tilsæt hvidvinseddike og fløde lidt ad gangen og smuldr grøntsagsbouillon i. Lad det småkoge i 3 min.
 Skær forårsløg i 3 cm lange stykker, snit fennikel og skær grillosten i tern. Kom lidt smør på en pande og steg osten, så den får lidt farve. Tilsæt fennikel og forårsløg og steg i 3 min. Smag til med salt og peber.
Kog pasta i letsaltet vand i 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra pastaen, men gem lidt til saucen.
Bland pastaen med safransaucen. Spæd til med lidt pastavand, hvis saucen er for tyk.
Servér med grøntsagssauté og rucola på toppen.
Håber maden smager!