Pasta med kylling, broccoli og pesto
4 dages holdbarhed

Pasta med kylling, broccoli og pesto

Ny opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Solo hvidløg
¼ stk
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Basilikum, frisk
1 pk
Hakkede peanuts
15 pose
(Jordnødder)
Broccoli
¼ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
868 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
73 g
Protein:
60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom pastaen i så snart det koger.
 Pil hvidløg. Riv eller hak osten groft. Kom det i blenderskålen til stavblenderen med basilikum, nødder, ½ dl olivenolie, salt og peber og blend det. TIP:  Det kan også laves i en morter, så bliver den bare mere rustikt.
 Skær i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien, den smager fantastisk.
 Del hver filet i 2-3 stykker. Kom kylling og broccoli i vandet til pastaen, når den har kogt ca. 8 min. og kog med i ca. 3 min. til kyllingen er gennemtilberedt. Hæld vandet fra, men gem lidt af kogevandet. Bland pesto i og spæd til med lidt kogevand. Smag til med salt og peber.
 Servér pastaen med det samme og riv mere ost hen over.
Håber maden smager!