Kotelet med spidskåls-tzatziki og bulgur
4 dages holdbarhed

Kotelet med spidskåls-tzatziki

og bulgur
Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Kotelet glaseret med citron og honning. Tzatziki på spidskål med mynte. Lækker bulgur med persille og skalotteløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Skalotteløg
½ stk
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Gurkemeje
¼ spsk
Bredbladet persille
½ pk
Snittet spidskål
125 g
Solo hvidløg
¼ stk
Mynte, frisk
½ pk
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Citron
½ stk
Kotelet
2 stk
Honning
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
754 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
65 g
Protein:
46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak skalotteløg. Kom det i en gryde med bulgur og 3½ dl vand tilsat bouillon og gurkemeje. Kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er klar til servering. Skyl og hak persillen. Vend det i bulguren og smag til med salt og peber.
 Kom spidskål i en skål. Bland det med presset hvidløg og lidt salt og peber. Knus det med hænderne og lad stå i 5 min. Hak mynten fint og bland med yoghurt. Hæld evt. væde fra kålen og bland med yoghurten. Kom lidt olivenolie over.
 Varm en stegepande op med lidt smør. Del citron i to og steg med skærefladen nedad. Krydr koteletterne med salt og peber og steg kødet i ca. 2-3 min. på hver side. Kom honning ved og pres citronsaft over kødet. Vend koteletterne et par gange mens væden koger ind.
Servér koteletter med bulgur og hvidkålstzatziki.
Håber maden smager!