Laktosefri
5 dages holdbarhed
Pasta bolognese med sommergrønt
3.92 (71)
Under 30 min
12 Ingredienser
Bolognese med et sommer twist, masser af fennikel, bladselleri, kapers, cherrytomater og forårsløg.
Bolognese med et sommer twist, masser af fennikel, bladselleri, kapers, cherrytomater og forårsløg.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri
1 stilk
Fennikel
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Cherrytomater
1 dåse
Oregano
1½ tsk
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Kapers
½ glas
Pasta
200 g
Forårsløg
1 bundt
Basilikum
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 756 kcal
- Fedt: 21 g
- Kulhydrater: 92 g
- Protein: 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Pil og hak løg fint. Pres hvidløg. Skær bladselleri i små tern. Skær fennikel i tynde skiver. Varm en gryde med lidt olivenolie. Steg det hele let mørt i 5 min. Kom kødet ved og steg i et par min. og rør undervejs. Kom tomaterne i og mos dem med grydeskeen. Tilsæt oregano, bouillon og kapers. Smag til med salt og peber. Lad det simre under låg i 10-12 min.
Kom pastaen i det kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Skyl og skær forårsløg i tynde skiver. Skær eller riv basilikum groft.
Bland forårsløg og basilikum i kødsovsen. Vend det hele med pastaen og servér.
Håber maden smager!