Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
1 dages holdbarhed

Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli

3.95 (457)
Under 35 min
7 Ingredienser
Klassiske, populære og lækre fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Luksusfars af torskefisk
400 g
(Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
Broccoli
½ stk
Creme fraiche
½ g
(Mælk, Laktose)
Karry
1 tsk
Pickles
75 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 501 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 70 g
  • Protein: 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen eller fryses ned.

Kog kartoflerne i letsaltet vand 15 min. under låg.
Pil og hak løg. Rør farsen med løg og lidt salt og form til frikadeller.
Varm olie på en pande. Steg frikadellerne sprøde ca. 4 min. på hver side ved god varme.
 Brug gerne stokken også. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min.
Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og pickles. Smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Håber maden smager!