4 dages holdbarhed
Tandoorikylling med mangochutney
Ny opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Dejlig og nem opskrift på kylling krydderet med tandoori-kryderi serveret med hvide ris
Dejlig og nem opskrift på kylling krydderet med tandoori-kryderi serveret med hvide ris
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Basmatiris
200 g
Kyllingeoverlår
700 g
Tandoori krydderi
2 pose
Tomatpuré
½ spsk
Kokosmælk
1½ dl
Agurk
½ stk
Lime
½ stk
Cherrytomater
125 g
Mangochutney, stærk
2 spsk
Mynte
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1152 kcal
- Fedt:
- 50 g
- Kulhydrater:
- 97 g
- Protein:
- 78 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingelårene hele vejen rundt. Skru ned for varmen og tilsæt tandoorikrydderi og tomatpuré.
Tilsæt kokosmælk og ¾ dl vand og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er helt færdig (kernetemp. 75º). Smag til med lidt salt.
Skær agurk i tern og lime i både. Kom agurk, cherrytomater, limebåde og mangochutney i skåle.
Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med kogte ris, grøntsager, lime og mangochutney.
Håber maden smager!