Tandoorikylling med mangochutney
4 dages holdbarhed

Tandoorikylling med mangochutney

Ny opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Dejlig og nem opskrift på kylling krydderet med tandoori-kryderi serveret med hvide ris

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Salt
    Basmatiris
    200 g
    Kyllingeoverlår
    700 g
    Tandoori krydderi
    2 pose
    Tomatpuré
    ½ spsk
    Kokosmælk
    1½ dl
    Agurk
    ½ stk
    Lime
    ½ stk
    Cherrytomater
    125 g
    Mangochutney, stærk
    2 spsk
    Mynte
    1 drys
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    1152 kcal
    Fedt:
    50 g
    Kulhydrater:
    97 g
    Protein:
    78 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
    Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingelårene hele vejen rundt. Skru ned for varmen og tilsæt tandoorikrydderi og tomatpuré.
    Tilsæt kokosmælk og ¾ dl vand og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er helt færdig (kernetemp. 75º). Smag til med lidt salt.
    Skær agurk i tern og lime i både. Kom agurk, cherrytomater, limebåde og mangochutney i skåle.
    Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med kogte ris, grøntsager, lime og mangochutney.
    Håber maden smager!