2 dages holdbarhed
Gnocchi med ragú, salvie og ærter
3.74 (145)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Hakket gris & kalv
300 g
Løg
½ stk
Gnocchi
375 g
Gulerod
75 g
Grana Padano
25 g
Salvie
1 pose
Hakkede tomater
300 g
Bredbladet persille
1 drys
Oksebouillon
¼ terning
Tomatpuré
20 dåse
Ærter
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 690 kcal
- Fedt: 22 g
- Kulhydrater: 78 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt en gryde over med vand og lidt salt og bring i kog.
Hak løget fint. Skræl og skær gulerod i små tern.
Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg løg og gulerødder et par minuter uden det tager farve. Tilsæt kødet og steg videre i ca. 5 min. Kom tomat, bouillon og tomatpuré i og kog yderligere 15-20 min. Tilsæt hakket salvie og smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen groft. Riv osten og sæt til side.
Kog gnocchi i ca. 2 min. Bland dem med kødsaucen og rør godt rundt. Tilsæt evt. lidt af kogevandet.
Bælg ærterne og kom dem i retten.
Drys med persille og ost og servér straks.
Håber maden smager!