Urtestegt svinekotelet med sommergrønt

Grill

4 dages holdbarhed

Urtestegt svinekotelet med sommergrønt

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Dejlig sommerret, der passer perfekt til grillen, men kan alternativt laves i køkkenet. Dejlig kotelet med frisk sommergrønt, skøn ret til hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Citron
½ stk
Bredbladet persille
½ pakke
Hvidløg
½ fed
Estragon, frisk
½ pakke
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Honning
½ tsk
Kotelet
2 stk
Foccacia brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Fennikel
1 stk
Spidskål
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 683 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 55 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill, eller tænd ovnen og varm op til 225°C.
 Del spidskål og fennikel i kvarte. Kog fennikel i letsaltet vand i 2 min. Pensel spidskål og fennikel med olie og grill først på direkte varme, derefter på indirekte i alt ca. 10 min. Alternativ bag i ovnen.
 Skyl citronen og riv skallen fint. Skyl og hak persille og bland det i en skål med presset hvidløg og citronskal. Skær citronen i både.
 Skyl, pluk og hak estragon. Bland yoghurt med 1½ tsk hakket estragon (Gem resten til koteletterne) og ½ tsk honning. Smag til med salt og peber.
Brun koteletterne ved direkte varme og steg færdig ved indirekte varme i alt ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber og drys med hakket estragon umiddelbar før koteletterne er færdige. Alternativ steges koteletterne på pande. 
Varm brødet på grillen ca. 1 min. på hver side. Alternativt i ovnen.
Bland de grillede grøntsager med gremolata og servér med koteletter, estragonsauce og citronbåde.
Håber maden smager!