Grillet ost med kartoffelsalat og citron

Grill

Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grillet ost med kartoffelsalat og citron

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Honning
½ spsk
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Radiser
½ pose
Fennikel
½ stk
Rødløg
½ stk
Grønne bønner
75 g
Kapers
½ glas
Rucola salat
50 g
Grill-ost
250 g
(Mælk, Laktose)
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 585 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 46 g
  • Protein: 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del dem i halve.
 Bland 2 spsk olivenolie med sennep, honning og hvidvinseddike. Krydr med salt og peber.
Skyl grøntsagerne. Skær radiser og fennikel i skiver. Pil og skær løg i både. Kog vand, skold bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hæld lagen fra kapers. Bland alle ingredienser med kartoflerne, hæld dressingen over og vend det forsigtigt rundt. Top med rucola.
 Del citronen i halve og grill den med skærefladen nedad til den har fået farve. Skær osten i centimeter tykke skiver og grill den ca. 1 min. på hver side PandeVarm lidt olie op på en (grill)pande og steg citron og ost på samme måde som grillning.
Servér kartoffelsalat med grillet ost og citron.
Håber maden smager!