3 dages holdbarhed
Pizza med lufttørret skinke og artiskokker
3.69 (259)
Under 35 min
8 Ingredienser
Klassisk italiensk inspireret pizza med tomater, mozzarella og lufttørret skinke. Enkel og superlækker.
Klassisk italiensk inspireret pizza med tomater, mozzarella og lufttørret skinke. Enkel og superlækker.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Salt
- Peber
Pizzadej
400 g
Pizzasauce
½ glas
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
½ dåse
Frisk mozzarella
1 stk
Lufttørret skinke
5 skiver
Artiskokhjerter
⅓ dåse
Basilikum, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 881 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 121 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.
Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på bageplader.
Pil hvidløg og skær i halve. Blend pizzasauce, hvidløg og hakkede tomater til en grov sauce med en stavblender. Bland med 1 spsk olie, salt og peber og fordel den tomatsaucen på pizzabundene.
Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
Fordel ost, skinke og artiskokker på pizzaerne.
Sæt pizzaerne i ovnen i ca. 12-15 min. til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys basilikum over lige inden servering.
Håber maden smager!