Sommer
5 dages holdbarhed
Koldrøget laks med citronbagt blomkål og bulgursalat
3.92 (86)
Under 30 min
10 Ingredienser
Fyldig salat med bulgur, røget laks og citronstegt blomkål serveret med en dejlig cremet dressing, det smager skønt og mætter godt.
Fyldig salat med bulgur, røget laks og citronstegt blomkål serveret med en dejlig cremet dressing, det smager skønt og mætter godt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Bulgur
125 g
Blomkål
1 stykke
Citron
½ stk
Squash
½ stk
Rødløg
1 stk
Timian
1 pose
Hvidløg
1 fed
Røget laks (har været frosset)
200 g
Dild, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 745 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 64 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
Skyl blomkål og skær i små buketter. Kom dem i et ovnfast fad, vend med lidt olievenolie og riv citronskal over. Bag i oven ca. 12 min. til de er gyldne. Drys med en smule salt.
Skyl squash og pil rødløg. Skær squash i grove tern og rødløg i tynde både og læg i et ovnfast fad. Bland godt med olivenolie, timian, salt og peber. Sæt fadet øverst i ovnen i 10 min. eller til grøntsagerne har taget farve.
Pil og pres hvidløg. Kom bulgur i en skål og bland med 1 spsk olivenolie, citronsaft, hvidløg og de ovnstegte grøntsager. Pluk laksen og bland den let med salaten.
Hak dild groft og bland med creme fraiche til en dressing. Smag til med salt og peber. Servér til lakse/bulgursalat og citronbagt blomkål.
Håber maden smager!