Burger med paneret kylling og ovnbagte kartofler
4 dages holdbarhed

Burger med paneret kylling og ovnbagte kartofler

4.06 (512)
Under 30 min
10 Ingredienser
Et sikkert børnehit, som de lidt større børn sagtens selv kan lave eller hjælpe til med. De flade kyllingestykker vendes i krydret cornflakes inden de steges og så skal der jo bare bygges en burger med grønt og dressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Kyllingebryst
2 stk
Panering med cornflakes
1 pakke
Paprika
1 tsk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Aioli
1 pakke
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 881 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 103 g
  • Protein: 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Del kartoflerne i to, kom lidt olie på og krydr med salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 20 min.
Læg kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og bank dem flade til ca. 1 cm med en kødhammer, kaserolle eller med hånden. Kom panering med cornflakes i en dyb tallerken og bland med paprika, lidt salt og peber. Tryk kyllingen godt ned i blandingen, så hele stykket dækkes. Dryp med lidt olie og bag ca. 15 min. til kyllingen er gylden og gennemstegt.
 Skyl alle grøntsagerne og pil rødløg. Skær tomat, agurk og løg i tynde skiver og snit salaten groft.
 Flæk bollerne og læg dem i ovnen sammen med kartofler og kylling de sidste 5 min.
 Byg en burger, som du bedst kan lide den med bolle, salat, kylling, tomat, agurk og aioli. Servér ovnbagte kartofler til.
Håber maden smager!