Marokkansk kikærtesalat med kylling, gulerødder og sesamdressing
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Marokkansk kikærtesalat med kylling

gulerødder og sesamdressing
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Salat med kikærter, granatæbler, stegt kylling, gulerødder og sesamdressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Kyllingebryst
280 g
Kikærter
1 dåse
Spidskommen
½ tsk
Karry
½ pose
Gulerod
2 stk
Rødløg
1 stk
Granatæble
½ stk
Mynte, frisk
½ pk
Citron
½ stk
Tahin
1 spsk
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
546 kcal
Fedt:
16 g
Kulhydrater:
49 g
Protein:
50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Del kyllingebrysterne på langs og krydr med salt og peber. Varm lidt olie op på en stegepande. Steg kyllingen ved middelhøj varme på begge sider i ca. 10 min. til de er faste og færdige (kernetemperatur 75°). 
Dræn kikærterne i en si for at fjerne vandet. Varm en pande med lidt olivenolie og kom kikærterne på. Tilsæt spidskommen, karry og lidt salt og steg i ca. 5-10 min. Rør godt rundt undervejs.
Skræl gulerødderne, riv dem groft og læg dem i en skål. Pil løg og skær det i skiver. Del granatæblet, hold skærefladen nedad over en skål og bank på den anden side med en grydeske til kernerne løsner sig. Bland dem med gulerødderne. Pluk mynten, hak den fint og bland det med resten.
Pres citron, bland saften med tahin i en lille skål. Hæld dressingen over salaten og bland den godt sammen med kikærterne.
Servér kikærtesalaten med de stegte kyllingebryster.
Håber maden smager!