Gnocchi med ragú og salvie
3 dages holdbarhed

Gnocchi med ragú og salvie

3.74 (145)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Løg
½ stk
Gulerod
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Hakkede tomater
¾ dåse
Oksebouillon
⅓ pose
Tomatpuré
1 spsk
Salvie
1 pose
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano
25 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Gnocchi
375 g
(Gluten, Svovldioxid, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 694 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 79 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Hak løget fint. Skræl og skær gulerod i små tern. 
Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg løg og gulerødder et par minuter uden det tager farve. Tilsæt kødet og steg videre i ca. 5 min. Kom tomat, bouillon og tomatpuré i og kog yderligere 15-20 min. Tilsæt hakket salvie og smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen groft. Riv osten og sæt til side.
Kog gnocchi i ca. 2 min. Bland dem med kødsaucen og rør godt rundt. Tilsæt evt. lidt af kogevandet. 
Drys med persille og ost og servér straks.
Håber maden smager!