Fettuccine med arrabiatasauce, squash og pinjekerner
Vegetar
4 dages holdbarhed

Fettuccine med arrabiatasauce, squash og pinjekerner

3.99 (142)
Under 35 min
11 Ingredienser
Skøn pastaret med dejlig krydret sauce. Hertil ovnbagte squash med sprøde pinjekerner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Squash
½ stk
Pinjekerner
15 pose
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Rød chili
¼ stk
Hakkede tomater
350 g
Oregano
1 pose
Basilikum
1 drys
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Creme fraiche
1 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
602 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
77 g
Protein:
22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Varm ovnen op til 230°C.
 Skyl squashen og skær den i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og vend dem i lidt olie, salt og peber. Steg squashskiverne i ovnen i 12-15 min. Strø pinjekernerne over squashen, når der er 3 min. tilbage af tilberedningstiden.
 Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak chilien fint. Varm en gryde op til middelvarme, tilsæt lidt olie og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare. Tilsæt de hakkede tomater og oregano og lad det koge i 10-12 min. Smag til med salt og peber. Det sidste minut af tilberedningstiden tilsættes halvdelen af hakket basilikum.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet. Hæld pastaen tilbage i gryden.
  I en skål blandes æggeblomme sammen med creme fraiche og lidt peber. Sæt gryden mad pasta over middelvarme og vend æggemassen i. Varm igennem under omrøring til blandingen har jævnet. Tilsæt evt. pastavand til ønsket konsistens. Smag til med salt.
Anret pastaen med arrabiatasauce og squash og drys med resten af basilikummen.
Håber maden smager!