Pasta med tunsauce, persille og revet grana
5 dages holdbarhed

Pasta med tunsauce, persille og revet grana

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olivenolie
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Gulerod
1 stk
Løg
¾ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Chiliflager
½ tsk
Tun i vand
1½ dåse
(Fisk)
Kapers
½ glas
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano
25 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 660 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen ca. 10 min. Gem ½ dl til saucen, inden du hælder vandet fra. Skyl kort i koldt vand.
Skræl imens gulerod. Pil løg og hvidløg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker eller foodprocessor. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
Kom ½ spsk olivenolie i en sauterpande eller gryde og sautér/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme uden det tager farve.
Tilsæt hakkede tomater, bouillon, pastavandet og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Lad det simre i ca. 7 min.
Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 min. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
Skyl og hak persillen groft. Riv grana groft. Servér pasta med tunsauce og et drys persille og ost.
Håber maden smager!