Bøf Lindstrøm med kapers-sennepssauce og ovnbagte kartofler
5 dages holdbarhed

Bøf Lindstrøm med kapers-sennepssauce og ovnbagte kartofler

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler, små
400 g
Rødbede
2 stk
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Honning
½ spsk
Rødbeder i tern
50 g
Kapers
½ glas
Skalotteløg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Rasp
¼ dl
(Gluten, Hvede)
Letmælk
½ dl
(Mælk, Laktose)
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 623 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 61 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C
Halvér kartoflerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med ½ spsk olivenolie, lidt salt og peber. Bag dem møre i ca. 25 min.
Skræl rødbederne og skær i grove tern. Kom dem i et fad og vend med balsamicoeddike, honning, salt og peber. Bag i ca. 20 min. under kartoflerne.
Hak syltede rødbeder og halvdelen af kapers. Pil og hak skalotteløg fint. Bland det med oksekødet, rasp, mælk, æg, salt og peber. Rør det hele godt sammen og form til bøffer.
Varm en stegepande op med lidt olie. Steg bøfferne ca. 2 min. på hver side. Læg dem ind i ovnen og bag dem færdige i ca. 10 min.
Kom yoghurt i en skål. Bland med sennep og hakket kapers, kom evt. lidt kapersvand i. Smag til med salt og peber. 
Servér bøfferne med bagte kartofler og rødbeder og hertil kapers-sennepssauce.
Håber maden smager!