4 dages holdbarhed
Mezze Maniche med kylling, cremet sauce og ristede grønsager
3.84 (419)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Mel
Fennikel
1 stk
Gulerod
2 stk
Pasta
200 g
Tanelli ost
1 pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Rosmarin
½ tsk
Hvidløg
1 fed
Hønsebouillon
½ pose
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 654 kcal
- Fedt: 13 g
- Kulhydrater: 78 g
- Protein: 55 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skær fennikel i mindre stykker. Skræl gulerod og skær i tern. Vend det med lidt olie, salt og peber og læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ca. 12 min. til det er mørt.
Kom pastaen i gryden og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem 1½ dl til saucen.
Riv osten fint. Del kyllingestykkerne på midten og krydr dem med salt og peber. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kylling med rosmarin og presset hvidløg i ca. 4 min. Tilsæt 1 tsk mel og rør rundt. Hæld 1¼ dl kogevand og bouillon i og kog i 3 min. Tag panden fra varmen og rør ⅔ af det revede ost i.
Vend grøntsager og pasta op i saucen. Tilsæt evt. lidt mere vand til passende konsistens. Top med babyspinat og mere revet ost.
Håber maden smager!