Fettucine med varmrøget laks, blomkål og dild
5 dages holdbarhed

Fettucine med varmrøget laks, blomkål og dild

3.88 (111)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Smør
  • Peber
Blomkål
¼ stykke
Løg
½ stk
Piskefløde
½ dl
(Mælk, Laktose)
Hønsebouillon
½ pose
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Dild, frisk
½ pakke
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 713 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 69 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skær blomkål i mindre buketter. Skræl løg, halvér og skær i tynde skiver. Varm en stor pande op med ½ spsk smør og steg blomkål og løg i ca. 3 min. Tilsæt 1½ dl vand, fløde, bouillon og hvidvinseddike. Kog i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen i 3-5 min. alt efter hvor al dente den skal være.
Hak dilden fint. Bland pasta og dild i saucen og rør det godt rundt. Tilsæt evt. lidt mere fløde.
Pluk laksen i mindre stykker og vend den ned i pastaen. Smag til med salt og peber og servér med det samme.
Håber maden smager!