5 dages holdbarhed
Tortillas med oksekød, salsa og ristede majs
3.99 (378)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Majskerner
140 g
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
1 pose
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Tortilla-wrap
4 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Let urtedressing
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 727 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 76 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sigt væden fra majsene. Varm en stegepande op og steg majsen ca. 2 min. til de har fået lidt farve. Kom dem i en skål og sæt til side.
Kom lidt olie på panden og lad det varme op et øjeblik. Steg oksekødet ca. 5 min. ved høj varme. Tilsæt mexi-krydderi og ½ dl vand og rør det godt rundt. Kog videre ca. 2 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
Skyl og skær tomaterne i halve. Pil og hak rødløg fint. Skær æbler i tern. Skyl salaten. Læg det hele på et fad.
Varm tortilla på en varm pande i 30 sek. TIP: De kan også varmes i ovn eller mikroovn. Fyld tortilla med kød, grønt, ristede majs og top med tomatsalsa og dressing.
Håber maden smager!