Glutenfri
5 dages holdbarhed
Urtestegt svinekotelet med gremolatastegte rodfrugter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Kartofler
400 g
Gulerod
2 stk
Pastinak
1 stk
Citron
½ stk
Bredbladet persille
1 drys
Hvidløg
½ fed
Estragon
1 drys
Græsk yoghurt
1 dl
Honning
½ tsk
Kotelet
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 653 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 49 g
- Protein: 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C.
Skyl kartofler og skær dem i både. Skyl og skræl gulerødder og pastinak, skær dem derefter i både på langs. Læg det på en plade med bagepapir. Bland med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min. til rodfrugterne er møre.
Skyl citronen og riv skallen fint. Skyl og hak persille og bland det i en skål med presset hvidløg og skal af ½ citron. Skær citronen i både.
Skyl, pluk og hak estragon. Bland yoghurt med 1½ tsk hakket estragon (Gem resten til koteletterne) og ½ tsk honning. Smag til med salt og peber.
Varm en pande op og kom olivenolie på. Brun koteletterne ved høj varme og steg færdig ved middelvarme i alt ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber og drys med hakket estragon umiddelbar før koteletterne er færdige.
Bland rodfrugter med gremolata og servér med koteletter, estragonsauce og citronbåde.
Håber maden smager!