Cashew kylling med ris og broccoli
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Cashew kylling med ris og broccoli

3.79 (151)
Under 35 min
12 Ingredienser
Lækker asiatisk inspireret ret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
135 g
Ingefær
⅙ stk
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Saucejævner
1 tsk
Rød balsamico
1½ spsk
(Svovldioxid)
Hvidløg
1 fed
Chiliflager
¼ tsk
Broccoli
1 stk
Gul peber
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Cashewnødder
¾ pose
(Nødder, Cashewnødder)
Kyllingeinderfilet
300 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 626 kcal
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Skræl og riv ingefær fint til ca. ½ spsk. Bland med soja i en skål og tilsæt saucejævner, balsamico, 1 spsk sukker, 1 dl vand, presset hvidløg, chiliflager (mindre eller undlad, hvis du ikke vil have det for stærkt). Rør det godt sammen.
 Brug gerne stokken på broccolien og skær den i tynde skiver. Rens peberfrugt og skær i tern. Skær forårsløg i tynde skiver og skyl i vand. Hak cashewnødder groft. Del inderfileterne på midten.
Varm en stegepande eller wok op med lidt olie. Steg kyllingen ved høj varme 4-5 min. Læg dem på en tallerken og stil panden tilbage på varmen med lidt mere olie. Steg grøntsagerne i 1-2 min. Kom kyllingen tilbage på panden sammen med saucen og kog i 2-3 min. til kyllingen er færdig. Smag til med salt.
Servér wokretten med ris. Strø cashewnødder og chiliflager over efter smag.
Håber maden smager!