Fiskefrikadeller
4 dages holdbarhed

Fiskefrikadeller

Ny opskrift
Under 15 min
1 Ingredienser
Færdigstegte fiskefrikadeller med gulerod og porre. Lige til at varme.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Fiskefrikadelle (har været frosset)
    4 stk
    (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    85 kcal
    Fedt:
    3 g
    Kulhydrater:
    7 g
    Protein:
    8 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Fiskefrikadellerne varmes i ovnen ved 175°C i ca. 10-15 min. eller på en stegepande med lidt olie eller smør.
    Serveres med rugbrød, citron og remolade.
       Fiskekød 50% (hakket mørksej, Pollachius Virens), vand, hvedemel, kartoffelstivelse, Vallepulver, fedtpulver (hærdet kokosfedt, mælkeprotien, Emulgator E471), salt, peber, løg, gulerod, porre, rapsolie
    Håber maden smager!