4 dages holdbarhed
Fiskefrikadeller
Ny opskrift
Under 15 min
1 Ingredienser
Færdigstegte fiskefrikadeller med gulerod og porre. Lige til at varme.
Færdigstegte fiskefrikadeller med gulerod og porre. Lige til at varme.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Fiskefrikadelle (har været frosset)
4 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 85 kcal
- Fedt:
- 3 g
- Kulhydrater:
- 7 g
- Protein:
- 8 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Fiskefrikadellerne varmes i ovnen ved 175°C i ca. 10-15 min. eller på en stegepande med lidt olie eller smør.
Serveres med rugbrød, citron og remolade.
Fiskekød 50% (hakket mørksej, Pollachius Virens), vand, hvedemel, kartoffelstivelse, Vallepulver, fedtpulver (hærdet kokosfedt, mælkeprotien, Emulgator E471), salt, peber, løg, gulerod, porre, rapsolie
Håber maden smager!