Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kidneybønner i karry med cashewnødder og abrikos
4.07 (76)
Under 20 min
16 Ingredienser
Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.
Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede·
- Cashewnødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Cashewnødder
1 pose
Kidneybønner
½ dåse
Kikærter
½ dåse
Bulgur
125 g
Karry
1 pose
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Lime
½ stk
Abrikos i tern
1 pose
Chiliflager
¼-½ tsk
Hjertesalat
1 stk
Hvidvinseddike
½ spsk
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 933 kcal
- Fedt: 44 g
- Kulhydrater: 103 g
- Protein: 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak cashewnødder groft. Hæld lagen fra bønner og kikærter og skyl dem.
Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt karry det sidste ½ min.
Tilsæt tomater, kikærter, kidneybønner, kokosmælk, ½ dl vand, bouillon og halvdelen af cashewnødderne. Lad det småkoge 4-5 min.
Skyl limefrugten og riv skallen fint. Tilsæt limeskal og saft til retten. Kog videre i 2-3 min. Tilsæt abrikos og smag til med chili og salt.
Skyl salaten og bræk den i mindre stykker. Bland vineddike med 1 spsk olie, lidt chiliflager, salt og peber i en skål og vend sammen med salaten.
Skyl og hak koriander groft og bland den med resten af cashewnødderne og drys det over retten. Servér med bulgur og salat.
Håber maden smager!