5 dages holdbarhed
Paneret grillost med rødkålsbulgur og citrondressing
Ny opskrift
Under 1 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olivenolie
- Salt
Bulgur
125 g
Citron
½ stk
Honning
1 tsk
Sambal oelek
½ tsk
Rødkål
¼ stk
Æble
½ stk
Rucola salat
50 g
Grill-ost
250 g
Pasteuriseret æg
1 bæger
Rasp
2 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 742 kcal
- Fedt:
- 37 g
- Kulhydrater:
- 65 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
Skyl citronen og riv skallen fint. Bland saft og skal i en skål med 1 spsk vand, ¼ spsk olivenolie, honning, sambal oelek og ¼ tsk salt.
Snit rødkålen fint, evt. på et mandolinjern. Kom det i en skål og tilsæt halvdelen af citrondressingen og massér kålen let.
Skær æble i tern og vend sammen med bulgur, rucola og rødkål.
Skær grill-osten i skiver. Kom 1 spsk hvedemel på en tallerken, æg i en anden og rasp i en tredje tallerken. Vend grill-osten først i mel, så i æg og sidst i raspen. Kom lidt olivenolie på en stegepande og steg osten ved middelvarme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt.
Servér rødkålsbulgur med paneret grill-ost på toppen og resten af citrondressingen til.
Håber maden smager!