Bøfkasse - Rib eye - 2 stk
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Bøfkasse - Rib eye - 2 stk

Ny opskrift
Under 10 min
1 Ingredienser
En god bøf i topkvalitet er et sikkert hit. Vores slagter har skåret 2 store, møre okse ribeye bøffer a 250 g fra fritgående Black Angus kvæg fra Sydamerika. Kødet har været frosset og kan ikke genindfryses.

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
      Okse ribeye bøf
      2 stk
      Næringsindhold (per portion)
      Energi:
      331 kcal
      Fedt:
      27 g
      Protein:
      23 g
      Oplysninger om allergener

      Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

      Sådan gør du

      Brun kødet på direkte varme kort på begge sider læg på indirekte og steg 3-4 min. på hver side, så er den medium til den let røde side. Når bøffen safter, dvs. små blodperler pibler op er den klar til at blive vendt eller helt færdig hvis det er side to. Den vil være medium.
      På det store Sydamerikanske kontinent ligger Argentina og Uruguay mod sydvest. På de store frugtbare sletter græsser noget af verdens bedste kvæg som har gjort kødeksport til en vigtig indtægtskilde for Sydamerika. Det er fortrinsvis Black Angus, der græsser frit på pampassen i næsten 2 år før de slagtes på nogle af verdens mest moderne slagterier. Black Angus kødkvæg er simpelthen verdensklasse (synes vi og slagteren). Efter slagtningen modnes kødet i 2 dage ved 10-12 grader. For kvalitetens skyld sker modningen ved ophængning i nøglebenet, så kødfibrene rigtig strækkes. Modningen fortsætter ved 2 grader under den lange sejltur til Danmark. Så fyr op under grillen eller steg de fantastiske bøffer på panden - det er ren nydelse! 
      Har været frosset, kan ikke genindfryses
      Håber maden smager!