Klassisk spaghetti carbonara
5 dages holdbarhed

Klassisk spaghetti carbonara

4.04 (1599)
Under 25 min
6 Ingredienser
Det er med sikkerhed ikke vores mest grøntsagsrige ret - men for p..... hvor smager det godt. En klassisk og super hurtig spaghetti carbonara med pancetta (italiensk bacon). Et sikkert hit for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Fuldkornspasta
250 g
Kruspersille
1 drys
Pancetta i tern
130 g
Grana Padano
30 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Pasteuriseret æg
2 bæger
(Æg)
Fløde
1½ dl
Næringsindhold (per portion)
Energi:
826 kcal
Fedt:
35 g
Kulhydrater:
89 g
Protein:
39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog 250 g pasta i rigeligt kogende vand tilsat ½ tsk salt - kogetiden er ca. 10 min. GEM lidt af kogevandet inden du hælder det fra. Skyl, tør og hak persillen groft.
Rist pancettaen sprød på en meget varm pande, læg dem på køkkenrulle og kassér stegefedtet. 
Riv 1½ spsk parmesanost og pisk æg, 1½ dl fløde, parmesanost, ½ tsk salt og ¼ tsk peber sammen. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
Kom mere fløde i, hvis du foretrækker carbonaraen mere flydende og sauceagtig. 
Håber maden smager!