Mad til 2 dage
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
MAD TIL 2 DAGE - Karamelliseret svinekød med kokosmælk og sød chilisauce
4.12 (179)
Under 40 min
10 Ingredienser
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af denne forrygende ret med karamelliseret svinekød og smag fra både soja, kokosmælk og sød chilisauce, serveret med ris. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af denne forrygende ret med karamelliseret svinekød og smag fra både soja, kokosmælk og sød chilisauce, serveret med ris. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soja
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
- Sukker
Basmatiris
270 g
Strimler af skinkeinderlår
600 g
Rød peber
1 stk
Champignon
200 g
Løg
1 stk
Sojasauce
1 spsk
Fiskesauce
4 tsk
Sød chilisauce
3 spsk
Kokosmælk
2 dl
Tomatpuré
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 605 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 74 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Krydr kødet med salt og peber. Brun det i lidt olie på alle sider i en stor sautérpande eller gryde ved høj varme ad 2 omgange. Hæld alt kød tilbage på panden og tilsæt ½ dl vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt ca. 4-5 min.
Skyl og rens peberfrugt og skær den strimler. Rens champignon og skær i kvarte. Pil løg og skær i tynde skiver.
Kom champignon, løg, soja, fiskesauce og peberfrugt på panden til kødet. Tilsæt derefter sød chilisauce og 2 spsk sukker. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
Tilsæt kokosmælk og tomatpuré og lad det simre i 5 min. Servér rygende varm med ris.
Hæld kød og sauce i en gryde og varm godt igennem ved middelvarme ca. 12 min. Tilsæt lidt vand, hvis det er for tykt. Kog vand og hæld over resten af risene, så de bliver varme, hæld vandet fra inden servering. TIP: Du kan også blande risene med kød og sauce og varme det igennem sammen. Risene kan også varmes i en mikroovn tildækket 2-3 min.
Håber maden smager!