Limekylling med sprød salat og ris

Kalorielet

Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Limekylling med sprød salat og ris

3.7 (97)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Lime
½ stk
Sojasauce
1½ spsk
(Soja)
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1½ fed
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Kyllingeinderfilet
300 g
Kinaradise
1 stykke
Skoleagurk
1 stk
Sambal oelek
½ tsk
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 484 kcal
  • Fedt: 5 g
  • Kulhydrater: 65 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skyl lime og riv skallen. Bland med soja, revet ingefær, presset hvidløg, hvidvinseddike, ¼ tsk salt, ½ spsk sukker og 1 spsk vand. Kom kyllingen ved og rør det godt rundt og sæt det til side.
Skræl kinaradise og skær i tynde stave. Skær agurk i tern og bland med limesaft, sambal oelek (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), lidt olie, salt og peber.
Varm en stegepande op med lidt olie. Kom kyllingen på, men gem marinaden. Steg kyllingen ved høj varme i ca. 3 min.
Kom marinaden og 2 spsk vand ved og lad det koge med i ca. 3 min. eller til kødet er færdigt.
Hak koriander. Servér limekyllingen med kogte ris, sprød salat og et drys koriander.
Håber maden smager!