4 dages holdbarhed
Rosmarinkylling med agurkesalat og sauce verte
3.77 (311)
Under 30 min
10 Ingredienser
Kylling med rosmarin, citron og en hurtig hjemmelavet agurkesalat, det er mormor mad med et twist. Serveres med kogte kartofler og en kold sauce verte.
Kylling med rosmarin, citron og en hurtig hjemmelavet agurkesalat, det er mormor mad med et twist. Serveres med kogte kartofler og en kold sauce verte.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Sukker
Kartofler
500 g
Kyllingebryst
2 stk
Citron
½ stk
Rosmarin, frisk
1 drys
Agurk
½ stk
Hvidvinseddike
½ pose
Græsk yoghurt
1½ dl
Purløg
1 drys
Kruspersille
1 drys
Icebergsalat
¼ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 502 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 58 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
Dryp kyllingen med citronsaft fra ½ citron og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland 1½ spsk sukker, ½ dl eddike, ½ tsk salt og ¼ tsk peber i en skål, vend agurken i. Rør i det et par gange.
Skyl og hak persillen. Rør 1½ dl yoghurt, fintklippet purløg og hakket persille sammen og smag til med salt og peber.
Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingen med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.
Håber maden smager!