Quick svinekæber med grov mos og kålsalat
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Quick svinekæber med grov mos og kålsalat

Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Det er ganske enkelt smovsemad med møre sousvide svinekæber, der tilberedes i en smagfuld sovs og serveres med grov mos og sprød salat. Velsmagende og hurtig at tilberede.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Svinekæber
450 g
(Selleri)
Rødvin cooking wine
1 dl
(Svovldioxid)
Gulerod
2 stk
Bagekartoffel
2 stk
Pastinak
2 stk
Æbleeddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Dijon sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Snittet grønkål
100 g
Saucejævner
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Kulør
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
735 kcal
Fedt:
20 g
Kulhydrater:
87 g
Protein:
53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hæld kødet med væde op i en gryde. Tilsæt rødvin og bring i kog. Skræl gulerødder, skær dem i ½ cm tykke skiver og tilsæt dem til svinekæberne. Lad det simre ca. 20 min. under låg.
 Skræl kartofler og pastinak og skær dem i stykker ca. 3x3 cm. Læg dem i en gryde med vand, der lige dækker og bring i kog. Kog under låg ca. 15 min. Hæld det meste af vandet fra og mos groft med et piskeris eller en gaffel. Tilsæt 1 spsk smør og smag til med salt og peber.
 Pisk æbleeddike, sennep, 1 spsk olivenolie og peber sammen til en dressing. Kom kålen i en skål og hæld dressingen over. Lad den stå og trække til resten af retten er klar.
 Kom sovsejævner i sovsen lidt ad gangen til det har den ønskede konsistens. Tilsæt kulør, også lidt ad gangen, til det får en pæn farve.
Servér svinekæber med mos og kålsalat.
Håber maden smager!