Glutenfri
4 dages holdbarhed
Nem Thai wok
med kalkun, grøntsager og ris3.85 (66)
Under 25 min
8 Ingredienser
Super nem wokret med kalkun og masser af grøntsager. Den færdige thai karry sovs tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.
Super nem wokret med kalkun og masser af grøntsager. Den færdige thai karry sovs tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Ris
2 dl
Rød peber
½ stk
Forårsløg
2 stk
Broccoli
½ stk
Koriander
½ drys
Kalkunstrimler
275 g
Revet gulerod
100 g
Karrysauce med grøntsager
2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 740 kcal
- Fedt:
- 17 g
- Kulhydrater:
- 100 g
- Protein:
- 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Bring i kog og kog 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen (induktion lad stå på 1) til resten af retten er klar.
Skyl peberfrugt, forårsløg og broccoli. Fjern kerner fra peberfrugten og snit ½ stk i tynde strimler. Snit forårløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. Skyl, tør og hak koriander groft.
Varm en wok eller sauterpande op til høj varme, tilsæt olie. Steg kalkunstrimlerne, så de brunes på alle sider. Tilføj alle grøntsagerne og steg videre 1 min.
Tilsæt 2 dl karrysauce, vend godt rundt (tilsæt lidt vand hvis du synes saucen er for tyk) og lad det koge ca. 3 min. Smag til med lidt salt.
Server wokretten med kogte ris og koriander drys.
Håber maden smager!