Risret med strimler af oksekød, hvidløg og chili
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Risret med strimler af oksekød, hvidløg og chili

3.83 (264)
Under 35 min
9 Ingredienser
En rigtig hurtig og ”hot” ret med smag fra hvidløg, chili, soja, tomatpure og sød chilisauce. Oksestrimlerne serveres med ris, gulerødder og forårsløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
Basmatiris
135 g
Hvidløg
1½ fed
Rød chili
½ stk
Strimler af oksekød
275 g
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Tomatpuré
1 pakke
Sød chilisauce
1 spsk
Gulerod
3 stk
Forårsløg
1 bundt
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 580 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili. Varm 1 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
Skræl gulerødder og rens forårsløgene. Gulerødder og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
Svits grøntsagsskiverne på panden i lidt olie 2-3 min. Kom kødet inkl. væde ved og varm igennem. Servér med ris.
Håber maden smager!